Termékeink

Segítünk a választásban!

Minőség, szakértelem, biztonság.

Termékeink rövid bemutatása

Műanyag nyílászárók, bejárati ajtók, erkélyajtók, teraszajtók, ablakok.

Legyen szó építkezésről, vagy korszerűsítésről, az egyik leggyakoribb választás a fehér színű műanyag nyílászáró. Népszerűsége kiemelkedő hőszigetelő képességének, esztétikai megjelenésének köszönhető. Egyszerű tisztíthatóság, ellenálló felületek.

A korszerű fejlesztéseknek és gyártási technológiáknak köszönhetően a műanyag nyílászárók jelentősen megkönnyítik a mindennapjainkat, javítják életminőségünket. Megvédi otthonunkat az időjárási viszontagságoktól. Tökéletes hang és hőszigetelést biztosítanak. Egyszerű tisztíthatóság jellemzi őket.
A választható színkombinációk egyediséget biztosítanak.

Biztonsági, és esztétikai szempontból is otthonunk egyik meghatározó eleme a bejárati ajtó. Nagyon fontos, hogy a bejárati ajtó megfeleljen az Ön igényeinek és a ház adottságainak. Az általunk forgalmazott bejárati ajtók garantáltan hosszú élettartalmúak. Ajtóink számos design elemmel bővíthetők, variálhatók. Ha egyedi biztonsági szempontjai, elképzelései vannak, jelezze nekünk és kivitelezzük! A műanyag nyílászárók számos paraméterrel rendelkeznek. Ennek megfelelően rendkívül széles kínálatunkból készséggel segítünk kiválasztani az Ön igényeinek, épületi adottságainak, megfelelőt.

Árnyékolástechnika, redőnyök

A redőnyöknek számos olyan tulajdonsága van, amelyek túlmutatnak az egyszerű sötétítésen. Biztonságot nyújthatnak lakásának. Óvja a külső környezeti hatásoktól a nyílászárókat.
Hasznossága abban is megnyilvánul, hogy télen bent, nyáron pedig kint tartja a meleget. A nyílászárók elé épített motoros redőnyök az Ön kényelmét szolgálják.
Ha tökéletes sötétítést szeretne, keressen minket, kérjen tőlünk szaktanácsadást!

Párkányok, könyöklők

A két megnevezés közötti legfőbb különbség, hogy a párkányokat a nyílászárón kívülre, míg a könyöklőket a belső oldalra építjük be. A műanyag vagy alumínium könyöklők praktikussága mellett az szól, hogy esztétikailag is emeli az Ön otthonának megjelenését.
Az általunk beépítésre kerülő párkányok és könyöklők könnyen takaríthatók, időtállóságuk, és minőségük kimagasló.

Beltéri ajtók

Cégünk beltéri ajtók forgalmazásával, cseréjével és beépítésével is foglalkozik. Ha azt szeretné, hogy lakásában modern, letisztult és minőségi ajtók legyenek, forduljon hozzánk!

Tekintse meg katalógusunkat, válasszon beltéri ajtót egyedi méretben, mintával és elkrendezéssel. 

LefaAblak

Ha minőségi nyílászárót szeretne, keressen bennünket elérhetőségeinken!

Kapcsolat

Telefon: +36303453296

E-mail: lefaprofil@gmail.com

Weboldal: WebsiteShore

© 2022 Minden jog fenntartva