Vasalatok

Maco és Roto vasalattípusok

Segítünk a választásban!

MACO

Osztrák gyártmányú MACO A megbízhatóságon és a funkcionalitáson kívül a MULTI-MATIC vasalatok lényeges eleme a biztonság. Alapfelszereltségként minden nyíló, bukó-nyíló ablak szárnyában megtalálható a szárny merevítéséhez csavarokkal rögzített kiemelésgátló horog, kétszárnyas erkélyajtón pedig (amely még jobban ki van téve betörésnek) legalább 5 ilyen biztonsági horog található.

MULTI-MATIC bukó-nyíló vasalat alapfelszereltsége:

Hibás működtetés gátlóval lehetetlenné válik a buktatott szárny közvetlen kinyitása és ezzel a szárny “kiemelése” a felső pántból nyitás során.
Huzatzár megakadályozza a bukó ablak huzat okozta hirtelen becsapódását.
Kulcsos nyitás határoló az ablakpántra kifejtett túl nagy terhelés és ezáltal a szárny leszakadása elleni védelem (bizonyos szárny méretarányok esetén használatos).
Résszellőzés funkció a levegő folyamatos cseréjével tökéletesen javítani tudja lakásunk levegőjének minőségét, az ablak kinyitása vagy bukóra állítása nélkül.
két sarokváltó, melyeknek köszönhetően nyíló szárnyaknál is nagyon magas a légzárás.
MACO ablak vasalat I.S. csapoknak köszönhetően a vasalatok működtetését könnyedség jellemzi, kiváló légzárást eredményez az ablak záróerejének szabályozhatósága, valamint tovább növeli a felfeszítés elleni védelmet.
Safety Plus kiemelésgátló horog megnehezíti az ablakon való illetéktelen behatolását, növelve a lakók biztonságát. I.S. csappal együtt reteszként működik.  

ROTO

A kiváló minőségű Roto NT bukó-nyíló vasalatunk alkalmazható – ablakformától függetlenül – fa-, műanyag és 16 mm-es vasalat núttal rendelkező alumínium profilokhoz. Technológiai- és piacvezetőként világszerte mértékadó minőséget képvisel és teljesíti napjaink legszigorúbb elvárásait a biztonság, a működtetési kényelem, az élettartam és a design területén. 

ROTO NT

Az összes alkatrész a Roto NT moduláris rendszerének köszönhetően tökéletesen illeszkedik egymáshoz és szinte tetszés szerint kombinálhatóak, mely lehetővé teszi a vevői igényeknek megfelelő vasalat összeállítást. Mindeközben relatív kevés számú alkatrésszel ki lehet szolgálni minden ablak típust. Már a vasalat standard kivitele is biztosítja, az alap biztonsági fokozatot valamint számos kényelmi tulajdonsággal rendelkezik és lehetőséget biztosít egyszerűen és gyorsan néhány kiegészítő alkatrésszel az egyéni igényekhez alakítani. Kívánság esetén szinte minden egyedi kérés teljesíthető.

LefaAblak

Ha minőségi nyílászárót szeretne, keressen bennünket elérhetőségeinken!

Kapcsolat

Telefon: +36303453296

E-mail: lefaprofil@gmail.com

Weboldal: WebsiteShore

© 2022 Minden jog fenntartva